Kunnan kesätyöt hakuun maaliskuussa

12.02.2020 | Uutiset

Kunnan kesätyöt hakuun maaliskuussa

NUORTEN KESÄTYÖT 2020

HAKU ALKAA 11.3.

Pälkäneen kunta työllistää nuoria kunnan omiin yksiköihin sekä tukee nuorten omatoimista työllistymistä yrityksiin ja järjestöihin. Kumpaakin kesätyöllistymiseen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta.

 

Kesätyöntekijöiksi ovat oikeutettuja vuosina 2002-2004 syntyneet pälkäneläiset nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Pälkäneen kunnan kesätöissä. Kesätyöjakso on 60 tuntia. Työsuhde kestää pääsääntöisesti kaksi viikkoa, jolloin työaika on kuusi tuntia päivässä.

 

Nuoren tulee valita hakuvaiheessa kahdesta vaihtoehdosta:

1) Työllistyminen kunnan omiin yksiköihin

Kunnassa on erilaisia työtehtäviä mm. puistotyötä, lasten ja vanhusten hoitoa sekä kiinteistöhuoltoa. Kaikille hakijoille pyritään tarjoamaan kesätyöpaikka.

 

2) Työllistyminen yritykseen tai järjestöön

Nuori itse neuvottelee työpaikan yrityksestä tai järjestöstä. Työnantajalla tulee olla voimassa oleva y-tunnus. Työnantajana ei voi toimia yksityinen henkilö tai oma perhe. Työllistyminen tapahtuu edelleensijoittamissopimuksella. Tällöin työsopimuksesta ja palkanmaksusta vastaa kunta. Työpaikka vastaa perehdyttämistä ja työtehtävien järjestämisestä. Kesätyön kesto on 60h/2vko. Tämän jälkeen yritys voi halutessaan jatkaa nuoren työllistämistä omalla sopimuksella. Yritys on oikeutettu enintään kolmeen kunnan tukemaan kesätyöntekijään.

 

Hakuaika kesätöihin on 11.-27.3.2019 ja hakeminen tapahtuu www.kuntarekry.fi –sivustolla. Hakijoihin ollaan yhteydessä huhtikuun aikana.

 

Lisätietoja: Minna Rauas 050 595 0044, minna.rauas@palkane.fi

Arkisto