Pälkäneen kunnan kesätöiden haku auki!

16.03.2022 | Uutiset

Pälkäneen kunnan kesätöiden haku auki!

NUORTEN KESÄTYÖT 2022

HAKU ALKAA 16.3.2022

Pälkäneen kunta työllistää nuoria kunnan omiin yksiköihin sekä tukee nuorten omatoimista työllistymistä yrityksiin ja järjestöihin. Kumpaakin kesätyöllistymiseen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta.

 

Kesätyöntekijöiksi ovat oikeutettuja vuosina 2004-2006 syntyneet pälkäneläiset nuoret, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Pälkäneen kunnan kesätöissä. Kesätyöjakso on 60 tuntia. Työsuhde kestää pääsääntöisesti kaksi viikkoa, jolloin työaika on kuusi tuntia päivässä.

 

Nuoren tulee valita hakuvaiheessa kahdesta vaihtoehdosta:

1) Työllistyminen kunnan omiin yksiköihin

Kunnassa on erilaisia työtehtäviä mm. päiväkodissa, kiinteistöhuollossa, liikuntapaikkojen kunnossapidossa ja Pälkäneen matkailusivuston markkinoinnissa. Kaikille hakijoille pyritään tarjoamaan kesätyöpaikka.

 

2) Työllistyminen yritykseen tai järjestöön

Nuori itse neuvottelee työpaikan yrityksestä tai järjestöstä. Työnantajalla tulee olla voimassa oleva y-tunnus. Työnantajana ei voi toimia yksityinen henkilö tai oma perhe. Työllistyminen tapahtuu edelleensijoittamissopimuksella. Tällöin työsopimuksesta ja palkanmaksusta vastaa kunta. Työpaikka vastaa perehdyttämistä ja työtehtävien järjestämisestä. Kesätyön kesto on 60h/2vko. Tämän jälkeen yritys voi halutessaan jatkaa nuoren työllistämistä omalla sopimuksella. Yritys on oikeutettu enintään kolmeen kunnan tukemaan kesätyöntekijään.

 

Hakuaika kesätöihin on 16.3.-8.4.2021 ja hakeminen tapahtuu www.kuntarekry.fi –sivustolla. Hakijoihin ollaan yhteydessä huhtikuun aikana. (Kuntarekry työavain 422068)

https://www.palkane.fi/nuorten-palkane/kesatyopaikat

Lisätietoja: Matti Heinämäki 050 595 0044, matti.heinamaki@palkane.fi

Arkisto